Dani gitare u Pljevljima

Tokom 20, 21. i 22. avgusta ljubitelji gitare moći će da dobiju besplatne časove gitare, bez obzira na uzrast i nivo predznanja
56 pregleda 4 komentar(a)
Radoš Malidžan, Foto: Privatna arhiva
Radoš Malidžan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.08.2013. 09:12h

Tri dana će svi ljubitelji gitare imati prilike da u Pljevljima uživaju u Danima gitare koja u fokusu ima muziku za klasičnu gitaru.

Tokom 20, 21. i 22. avgusta ljubitelji gitare moći će da dobiju besplatne časove gitare, bez obzira na uzrast i nivo predznanja, moći će da se upoznaju sa zbirkom kompozicija „Najljepši klasici za male muzičare“, autora mr Jelice Mijanović i CD albumom „Life & Music“, autora mr Radoša Malidžana, a svake večeri biće upriličen i po jedan koncert sa početkom u 20 sati.

20.avgusta, u utorak, nastupiće Jelica Mijanović, 21. će se publici predstaviti Jelica Mijanović i Radoš Malidžan u duu gitara a 22. će Dani gitare biti zatvoreni koncertom Radoša Malidžana.

Jelica i Radoš će pokloniti gradu pomenute knjige i diskove.

Manifestaciju organizuje Sekretarijat za društvene djelatnosti opštine Pljevlja a projekat je podržalo Ministarstvo kulture Vlade Crne Gore.

Manifestacija se održava u holu Sportskog centra Ada, a prijavljivanje za časove kao i dobijanje dodatnih informacija može se ostvariti putem mejla danigitare@yahoo.com ili telefona 067 36 54 59.

Bonus video: