Ragbisti Budućnosti na ispitu u Beogradu

Ragbi 7 je disciplina ragbija koja od 2014. godine ulazi u program Olimpijskih igara. Ragbi je u Podgorici počeo da se igra u proljeće prošle godine
2 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2013. 19:31h

Podgorički Ragbi klub Budućnost učestvovaće u subotu na petom Međunarodnom turniru "Belgrad Sevens“, koji se igra po pravilima ragbija sedam olimpijske verzije ovog starog sporta.

Za Budućnost će nastupiti igrači: Aleksandar Bulatović (kapiten), Aleksandar Milosavljević, Damjan Čelebić, Vučko Papović, Dimitrije Čvorović, Stefan Radinović, Vanja Tomić, Marko Rogač, Vedran Čortan, Goran Vujović, Srđan Popović, Milan Aleksić i Đorđe Premović.

U ovoj postavi Budućnosti je i šest članova reprezentacije Crne Gore, koja je u junu na turniru "Beogradski Pobednik", svom prvom nastupu, prikazala odličnu igru i zauzela 4. mjesto.

Na turniru će nastupiti Beogradski ragbi klub BRK, koji je organizator turnira, zatim Thessaloniki Lions iz Grčke, "Club de rugby tres cantons“ iz Španije, Vojvodina iz Novog Sada, Balkanski komarac - Žarkovo, Električar iz Kruševca i BRK veterani.

Ragbi 7 je disciplina ragbija koja od 2014. godine ulazi u program Olimpijskih igara. Ragbi je u Podgorici počeo da se igra u proljeće prošle godine.

Bonus video: