Ova mobilna aplikacija će vam reći koliko ste dobri u krevetu

Aplikacija takođe ima mogućnosti i bodovnog sistema kojim korisnik može da postavi izazov i dokaže koliko je predan u seksualnom životu
8 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2013. 14:31h

Spreadsheets je iOS aplikacija koja tokom seksa bilježi sve, od toga koliko ste pokreta napravili pa sve do mjerenja decibela koje osoba proizvede tokom seksa, prenosi Daily Mail. Aplikacija funkcioniše putem praćenja podataka o pokretima korisnika i količini proizvedene buke putem akcelerometra i mikrofona ugrađenih u telefon.

Nova aplikacija za iPhone pruža nevjerovatno detaljan uvid u to koliko ste u mogućnosti da ispunite potrebe partnera. Tako aplikacija bilježi dužinu seksualnog odnosa, prati brzinu i učestanost ritma za vrijeme seksa te nivo buke koju partneri proizvode za vrijeme seksa.

Aplikacije snima učestanost vođenja ljubavi, broj ulazaka penisa u vaginu tokom penetracije, kao i broj decibela proizvedenih tokom doživljavanja orgazma. Aplikacija, koja košta 2,99 dolara, do kraja mjeseca je na sniženju i može se kupiti za 1,99 dolara.

Aplikacija takođe ima mogućnosti i bodovnog sistema kojim korisnik može da postavi izazov i dokaže koliko je predan u seksualnom životu.

Galerija

Bonus video: