Budva: Napadnute dvije inspektorke

"Vijestima" je iz policije saopšteno da će protiv M.P. biti vjerovatno podnijeta krivična prijava zbog napada na lice u vršenju službene dužnosti
15 komentar(a)
Budva šetalište, Foto: Vuk Lajović
Budva šetalište, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 15.08.2013. 10:30h

Podgoričanin M.P. nasrnuo je na tržišnu i inspektorku budvanske Komunalne policije, koje su u toku redovne kontrole pokušale da od njega oduzmu robu koju je, tvrde, na divlje prodavao na gradskom šetalištu.

Incident se dogodio prije dvije noći pola sata prije ponoći, nedaleko od Vile Manojlović na šetalištu kada su dvije inspektorke zatekle prodavca kako bez "ikakvog odobrenja prodaje robu".

On je, rečeno je "Vijestima" u Upravi policije, iščupao iz ruke zapisnik koji je tržišna inspektorka napisala, iscijepao ga, odgurnuo službenice i uz prijetnje i psovke pokušao da ih otjera sa šetališta.

Nakon napada, inspektorke, kojima u akciji pomažu pripadnici Uprave policije, alarmirale su kolege, koje su ubrzo potom uhvatile Podgoričinana.

On je, tvrde, pokušao i da pobjegne.

"Vijestima" je iz policije saopšteno da će protiv M.P. biti vjerovatno podnijeta krivična prijava zbog napada na lice u vršenju službene dužnosti.

Ovo je drugi put da inspekcijski službenici bivaju napadnuti na gradskom šetalištu u okviru redovnih aktivnosti.

Bonus video: