Ciklomont nastavio sa uspjesima

Biciklisti Ciklomonta u 2013. godini na 12 trka, održanih u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori osvojili su 98 medalja, 39 zlatnih, 14 srebrnih i devet bronzanih
1 komentar(a)
Ažurirano: 14.08.2013. 21:59h

Biciklisti Ciklomonta u 2013. godini na 12 trka, održanih u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori osvojili su 98 medalja, 39 zlatnih, 14 srebrnih i devet bronzanih, saopšteno je iz bjelopoljskog kluba.

Navodi se da je bjelopoljski klub imao predstavnika na Igrama malih zemalja Evrope u Luksemburgu i na Evropskom prvenstvu u švajcarskom Bernu i da su postignuti "solidni rezultati".

Najuspješniji takmičar Ciklomonta u prvom dijelu sezone bio je Demir Mulić, koji je u kategorijama Elit i do 23 godine /Under 23/ osvojio 15 zlatnih, pet srebrnih i jednu bronzanu medalju.

Saopšteno je da je Mulić pobijedio na svim trkama u Crnoj Gori, iako je na svim nastupima bio najmlađi takmičar.

Navodi se da je Ciklomont bio uspješan organizator Međunarodne biciklističke trke Gran Pri Montenegro – Stazama Kralja Nikole, Državnog prvenstva za 2013. godinu, kao i Svete biciklističke trke, koja je, kao biciklistički maraton, održana 3. avgusta.

"Uspjesi koje postiže Cilkomont najbolji su dokaz da je Bijelo Polje centar biciklističkog sporta u Crnoj Gori", rekao je predsjednik kluba Branko Hajduković u saopštenju dostavljenom agenciji MINA.

Bonus video: