U obračunu u noćnom klubu "Casa", teško povrijeđen Kotoranin

Iz bolnice su apelovali na sve davaoce krvi grupe B negativna da se jave Odjeljenju za transfuziju krvi u ovoj bolnici, što je hitnije moguće
275 pregleda 0 komentar(a)
Casa Igalo, Foto: Radio Jadran
Casa Igalo, Foto: Radio Jadran
Ažurirano: 13.08.2013. 09:40h

U noćnom klubu "Casa" u Igalu u ranim jutrarnjim časovima je došlo do obračuna u kojem je teško povrijeđen 23-godišnji Nikola Vrbica iz Kotora, prenosi Radio Jadran.

"Mladić je u teškom stanju doveden jutros u 4 sata, pružena mu je hitna pomoć, zaustavljeno krvarenje. Od 8.00 sati jutros je u operacionoj sali. Zadobio je teške povrede grudnog koša", kazala je za Radio Jadran direktorka medicine Opšte privatne bolnice Meljine dr Olivera Elez.

Iz bolnice su apelovali na sve davaoce krvi grupe B negativna da se jave Odjeljenju za transfuziju krvi u ovoj bolnici, što je hitnije moguće. Obezbjeđene su dvije doze, ali ovo je rijetka krvna grupa i vjerovatno će biti neophodno još krvi grupe B negativna.

Načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi, Miloš Vučinić za Radio Jadran je kratko potvrdio da je bilo incidenta protekle noći, ali zbog istrage koja je u toku nije mogao da daje detaljnije informacije, navodeći da će se nakon završene istrage medijima obratiti saopštenjem.

"Bio je jedan incident, ali je istraga je u toku, tako da dok ne završimo posao, ne možemo dati nikakve podatke. Kad sve bude gotovo imaćemo zvanično saopštenje".

Bonus video: