ODBOJKA NA PLAŽI

Minić i Masoničić pobjednici bič volej turnira u Bijelom Polju

Minić i Masoničić, odnosno ekipa „Restoran Durmitor“, u finalu su savladali savladali ekipu ,,Eko Meduza'' za koju su igrali Užičani Nikola Lazić i Aleksandar Radović sa 2:0
1 komentar(a)
Ažurirano: 27.03.2019. 22:31h

Crnogorski reprezentativac, korektor Aleksandar Minić, i njegov partner Nikola Masoničić, prvi trener ŽOK Galeb iz Bara, pobjednici su međunarodnog bič volej, koji je u petak i subotu održan na centralnom gradskom trgu u Bijelom Polju, prvi put u jednom gradu na sjeveru Crne Gore.

Minić i Masoničić, odnosno ekipa „Restoran Durmitor“, u finalu su savladali savladali ekipu ,,Eko Meduza'' za koju su igrali Užičani Nikola Lazić i Aleksandar Radović sa 2:0 (21:17, 21:16).

U borbi za treće mjesto, ekipa ,,Pro-Mobil'', za koju su igrali Predrag Ćorluka i Marko Vukašinović, savladala je 2:0 (21:8, 21:14) Aleksandra Gušmirovića i Ljubomira Popovića, odnosno ekipu ,,Apoteka Gušmirović''.

Pokrovitelj turnira bila je Opština Bijelo Polje, a organizatori OK Jedinstvo i Javna ustanova Centar za sport i rekreaciju, uz tehničku asistenciju Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Na turniru koji je bio pozivnog karaktera, učestvovalo je osam ekipa, i među njima nekoliko reprezentativaca i aktivnih igrača u odbojci na pijesku.

Ukupan fond nagrada iznosio je 1.000 eura, od čega je najboljoj ekipi pripalo 500, drugoplasiranoj 300, a trećeplasiranoj 200 eura.

Bjelopoljac Aleksandar Minić kao najbolji igrač turnira od sponzora turnira firme ,,Pro-Mobil'' dobio je mobilni telefon.

Generalni spozor je bio motel ,,Durmitor''.

Sve mečeve sudio je Nikola Pješčić, koordinator OSCG za bič volej.

U ime organizatora, Darko Prebiračević nije krio zadovoljstvo što je sve proteklo u najboljem redu i što je u Bijelom Polju odigran prvi noćni turnir u Crnoj Gori, koji je privukao veliki broj gledalaca koji su imali prilike da uživaju u vrhunskim odbojkaškim potezima i atrakcijama koji nudi ovaj sve popularniji sport u svijetu.