Uhapšen osumnjičeni za upućivanje prijetnji Daniloviću

Iz policije saopšteno da je kod Z.N. (63) pronađen i oduzet mobilni telefon sa SIM karticom, sa kojeg je, kako se sumnja, uputio prijetnje Daniloviću
165 pregleda 28 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.08.2013. 18:04h

Policija je uhapsila Zorana Novakovića (63) iz Podgorice, zbog sumnje da je prijetio poslaniku Demokratskog fronta (DF) Goranu Daniloviću.

"Poslanik Danilović je u CB Podgorica podnio pismenu prijavu, u kojoj je naveo da je istog dana na njegov mobilni telefon primio dva poziva sa nepoznatog broja, te da mu je njemu nepoznato muško lice u tim razgovorima upućivalo prijetnje, vezano za komentare koje je on prethodno postavio na svoj Fejsbuk profil u vezi sa rušenjem starog objekta hotela Crna Gora – Hilton Podgorica", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je kod Z.N. pronađen i oduzet mobilni telefon sa SIM karticom, sa kojeg je, kako se sumnja, uputio prijetnje Daniloviću.

"Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni Z.N. je uz krivičnu prijavu, predat nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: