Novljanin uhapšen zbog sumnji da je preprodavao skank

Pretresom je u džepu bermuda Šelje pronađeno 6 zamotuljaka u plastičnim vrećama, u kojima je bilo oko 11 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga skank
57 pregleda 4 komentar(a)
Marihuana, Foto: Ilustracija
Marihuana, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 09.08.2013. 07:40h

Crnogorska policija je uhapsila Hercegnovljanina Tonija Šelju (45) zbog, kako je saopšteno, osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Uprave policije navedeno je da su njeni službenici 5. avgusta, oko 23,30 časova, u mjestu Meljine kod Herceg Novi, na osnovu operativnih saznanja, kontrolisali Šelju , kod kojeg je pretresom u džepu bermuda pronađeno 6 zamotuljaka u plastičnim vrećama, u kojima je bilo oko 11 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

"Pronađena materija je oduzeta, a o događaju obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici", navodi se u saopštenju i dodaje da je T.Š. predat tužilaštvu u Podgorici.

Materija je poslata na vještačenje u Forenzički centar a policija sumnja da je Šelja namjeravao da drogu stavi u dalji promet.

Bonus video: