Keljmendi osumnjičen za napad na mladića nakon trke automobilima

On je navodno izašao iz vozila i nekoliko puta udario momka koji mu je prepriječio put svojim vozilom
26 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2013. 15:23h

U Ulcinju je sinoć uhapšen Liridon Keljmendi (30), sin Nasera Keljmendija, javlja televizija Vijesti.

Kako je saopšteno iz policije, Keljmendi je uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira.

Iz Uprave policije je saopšteno da je njihovoj dežurnoj službi u utorak oko 22 sata i 30 minuta, Ulcinjanin H.A. prijavio da ga je, dok se vozilom kretao Bulevarom Teuta u Ulcinju, više puta pretekao automobil marke “Volkswagen- Touareg”, bosanskohercegovačkih registracija, koje se potom zaustavilo ispred njegovog vozila.

"U prijavi se navodi da je iz 'Volkswagen- Touareg-a' izašao vozač sa još dvije osobe. Kako je H.A. naveo, vozač ga je fizički napao, udarajući ga šakom u lice, a potom mu je prijetio, izazivajući kod oštećenog osjećaj ugroženosti", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je vozač zatim rukama udarao po krovu i haubi vozila H.A., a potom se udaljio.

H.A. je zbog fizičkog napada zatražio ljekarsku pomoć.

16. jula napustio zatvor

Keljmendi je napustio 16. jula spuški zatvor.

On je u Spužu proveo mjesec i po, čime je odslužio kaznu zbog toga što je podstrekivao službenike MUP-a da njemu i bratu Elvisu izdaju lažna crnogoska dokumenta

Keljmendi se 24. maja, desetak dana nakon što je kotorska policija za njim raspisala nacionalnu potjernicu, predao crnogorskoj policiji na graničnom prelazu Kula na ulazu u Crnu Goru.

Potjernica za njim raspisana je nakon što je presuda kojom je osuđen na sedmomjesečnu zatvorsku kaznu, zato što je sa starijim bratom Elvisom (34) pokušao da dođe do lažnih crnogorskih papira, postala pravosnažna.

Bonus video: