Uhapšen zbog sumnje da je teško ranio sugrađanina: Četiri uboda u grudi

Teško ranjeni Vujović prevezen je u Opštu bolnicu na Cetinju, gdje je hitno operisan
73 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje pokušaj ubistva, Foto: Danijela Lasica
Cetinje pokušaj ubistva, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 07.08.2013. 07:27h

Policija je uhapsila Cetinjanina Nenada Zvicera (42) koji je osumnjičen da je nožem teško ranio sugrađanina Miodraga Vujovića (40) sinoć oko 20.40 časova, kod prodavnice obuće “Vila” u Bajovoj ulici u tom gradu.

Teško ranjeni Vujović prevezen je u Opštu bolnicu na Cetinju, gdje je hitno operisan. Nakon operacije smješten je na odjeljenje intezivne njega, a život mu je i dalje ugrožen.

Prema informacijama iz policije, očevici su inspektorima saopštili da je Vujović izboden nožem dok je šetao sa suprugom i svastikom. “Kazali su da je Vujović napadnut kada je izašao iz prodavnice”, rekao je izvor blizak istrazi.

Prema tvrdnjama očevidaca do napada je došlo iznenada, a kada je Vujović izboden začuli su se jauci. Napadač je potom, prema istim informacijama, pobjegao i ostavio Vujovića oblivenog krvlju.

“U predjelu grudi ima četiri ubodne rane”, kazao je kasno sinoć sagovornik “Vijesti” iz policije. Policija je blokirala širi centar grada i izlaze iz prijestonice, pokušavajući da pronađe Zvicera, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva.

U policiji su rekli da intenzivno rade na rasvjetljavanju napada. O događaju je obaviještena zamjenica višeg državnog tužioca u Podgorici Tanja Begović.

Bonus video: