Nastavljena serija tuča u Budvi: Sukob Budvana i Nikšićana

Sukob je počeo nakon što su obje grupe napustile lokal, kada Nikšićani, navodno počinju da dobacuju Budvanima
826 pregleda 70 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.08.2013. 13:28h

Serija tuča, koje se iz noć u noć ponavaljaju nakon budvanskih noćnih provoda, nastavljena je i prekjuče, kada je došlo do otvorenog sukoba između dvije grupe poznatih budvanskih i nikšićkih momaka.

Budvanska policija podnijela je krivične prijave protiv tri muškarca - učesnika opšte tuče koja se prekjuče u cik zore, oko pola šest sati ujutru, dogodila na rasksrnici kod popularnog restorana “Kužina” na zaobilaznici u Budvi.

Kako je “Vijestima” saopšteno iz Uprave policije, krivične prijave, zbog narušavanja javnog reda i mira, podnijete su protiv Budvanina Marka Kadijevića (29) i Nebojše Čolana (30), jednog od dugogodišnjih čelnih ljudi u budvanskoj kompaniji MC marina, koja gazduje gradskom lukom.

Oni su osumnjičeni da su nanijeli teške tjelesne povrede Igora Perovića zvanog Čivas iz Nikišća.

Krivična prijava podnijeta je i protiv Dimitrija Perunovića ( 29) iz Nikšića, koji je kolima nasrnuo na Čolana, dok se on nakon završene tuče motorom udaljavao. Nikšićaninu se na teret stavlja krivično djelo izazivanja opšte opasnosti, jer je nakon udara u motor, Čolan zadobio lakše tjelesne povrede.

Sukob je počeo nakon što su obje grupe napustile lokal, kada Nikšićani, prema informacijama “Vijesti”, počinju da dobacuju Budvanima

Sve je počelo nakon noćnog provoda, kada su se dvije grupe mladića našle u popularnom restoranu na doručku. Prema riječima očevidaca, tokom doručka nije bilo trzavica.

Sukob je počeo nakon što su obje grupe napustile lokal, kada Nikšićani, prema informacijama “Vijesti”, počinju da dobacuju Budvanima.

Budavni silaze sa motora, a prvi udarac, kroz prozor automobila, dobija Čivas.

Uslijedila je opšta tuča, a sve se dešava naočigled brojnih prolaznika.

Tada obezbjeđenje restorana uspijeva da razdvoji muškarce.

Međutim, taman što se stišala buka, Perunović automobilom udara motor na kome je bio Čolan, koji pada na asfalt.

“Nastavljaju se aktivnosti na rasvjetljavanju predmetnog događaja u vezi sa eventualnom odgovornošću ostalih aktera pomenutog događaja”, piše u saopštenju Uprave policije.

Svi učesnici tuče, nakon saslušanja, pušteni su kućama.

Bonus video: