Sužava se krug favorita za ulogu Betmena

Ulogu Supermena bi trebalo da reprizira Britanac Henri Kavil, zvezda najnovijeg nastavka popularne franšize "Čovjek od čelika"
6 komentar(a)
Ažurirano: 05.08.2013. 13:39h

Glumci Rajan Gosling i Džoš Brolin navodno su glavni favoriti za ulogu Brusa Vejna u filmu "Batman vs Superman" (Betmen protiv Supermena).

Kako je prenosi "Hollywood Reporter", studio "Warner Bros" još pravi listu glumaca koji bi se mogli naći u ulozi Brusa Vejna, nakon što je Kristijan Bejl svoj plašt "okačio o klin."

Ulogu Supermena bi trebalo da reprizira Britanac Henri Kavil, zvezda najnovijeg nastavka popularne franšize "Čovjek od čelika".

Gosling je jedan od mlađih glumaca koji se navodno nalaze na ovoj listi na kojoj je je i Britanac Metju Gud. Zvijezda serije "True Blood" Džo Manđanjelo takođe se "takmiči" za ulogu Betmena.

Džoš Brolin (Foto: Wikimedia Commons)

Jedan dobro upućeni izvor blizak "Warner Brosu" tvrdi da da je jedan od "favorita" za ulogu Betmena i Džoš Brolin, dok se takođe pominju i imena Ričarda Armitaža ("Hobit", "Sjever i jug") i Maksa Martinija, prenose američki mediji. Takođe isti izvor je rekao da kasting još nije počeo, kao da ni scenario nije završen.

"Batman vs Superman" trebalo bi da se nađe pred publikom 2015. godine, a snimanje bi trebalo da počne početkom naredne godine.

Galerija

Bonus video: