Papović otišao, Popović stigao u Budvansku rivijeru

Trogodišnji ugovor sa šampionom Crne Gore potpisao je 24-godišnji Ljubomir Popović, dojučerašnji član Jedinstva iz Bijelog Polja, gdje je i ponikao i igrao do sada
78 pregleda 0 komentar(a)
Ljubomir Popović, Foto: Privatna arhiva
Ljubomir Popović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.08.2013. 20:11h

Budvanska rivijera je za narednu sezonu promijenila drugog libera, pored neprikosnovenog reprezentativca Ivana Rašovića - trogodišnji ugovor sa šampionom Crne Gore potpisao je 24-godišnji Ljubomir Popović, dojučerašnji član Jedinstva iz Bijelog Polja, gdje je i ponikao i igrao do sada.

Bio je član univerzitetske reprezentacije koja je 2007. godine igrala na prvenstvu u Rijeci.

Popović će zamijeniti Rada Papovića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, nakon tri sezone od četvorogodišnjeg ugovora. Papović je reprezentativac, u ovogodišnjoj Evropskoj ligi dobio je šansu i na mjestu primača servisa, na drugom turniru u Barseloni.

Prije Popovića, u Budvansku rivijeru su stigli crnogorski reprezentativci, primač Aleksandar Milivojević i srednji bloker Ivan Ječmenica, te italijanski reprezentativac, tehničar Marko Falaski.

Saradnju sa Budvanima su produžili tehničar Marko Vujović, libero Ivan Rašović i srednji blokeri Milan Marković i Luka Šuljagić, a pod ugovorom je bio primač Vojin Ćaćić.

Osim Papovića, budvanski klub je napustio i reprezentativni primač Božidar Ćuk.

Budvanima je sad prioritet korektor, a stići će još jedan primač, eventualno i četvrti srednji bloker.

Bonus video: