Uhapšen Z.A. (43) iz Trebinja, osumnjičen za krađe po plažama

Veći dio stvari koje je Z.A. ukrao, pronađene su i uz potvrdu oduzete, radi vraćanja vlasnicima, saopštila je hercegnovska policija
0 komentar(a)
hapšenje, Foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com
hapšenje, Foto: Shutterstock.com, Shutterstock.com
Ažurirano: 02.08.2013. 18:17h

Hercegnovska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine Z.A. (43) iz Trebinja, zbog osnovane sumnje da je počinio više krađa na području Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, Z.A. je uhapšen nakon što su ga policijski službenici u četvrtak zatekli u krađi na plaži Obala u Igalu.

„Prilikom lišenja slobode, kod Z.A. je pronađena torba sa dva mobilna telefona, ličnim predmetima i novcem, koju je, kako se sumnja, neposredno prije toga otuđio“, kaže se u saopštenju.

U policiji sumnjaju da je Z.A., tokom jula, počinio još pet krađa na plažama u Igalu i da je, koristeći nepažnju oštećenih, obično dok su se kupali u moru, krao torbe i nesesere u kojima se nalazio novac, bankovne kartice, lična dokumenta, mobilni telefoni i lične stvari.

Veći dio stvari koje je Z.A. ukrao, pronađene su i uz potvrdu oduzete, radi vraćanja vlasnicima.

Z.A. je nakon hapšenja predat zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom, koji mu je donio rješenje o zadržavanju.

Bonus video: