Najnoviji roman Paula Koelja uskoro u izdanju "Nove knjige"

U romanu Koeljo istražuje "vanvremenske vrijednosti" i čitaocima otkriva šta se dogodilo u Jerusalimu uoči invazije Krstaša za vrijeme Prvog krstaškog rata
358 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2013. 13:08h

Izdavačka kuća "Nova knjiga" nastavlja sa objavljivanjem najvećih svjetskih hitova, pa će ljubitelji knjiga u Crnoj Gori uskoro imati priliku da čitaju novi roman jednog od najprodavanijih svjetskih autora, Paula Koelja.

U romanu "Rukopis pronađen u Akri" Koeljo istražuje "vanvremenske vrijednosti" i čitaocima otkriva šta se dogodilo u Jerusalimu uoči invazije Krstaša za vrijeme Prvog krstaškog rata.

"Koeljo vješto kombinuje realnost i fikciju prilikom kazivanja priče o čovjeku poznatom pod imenom Kopta, koji se spominje u spisima pronađenim nekoliko vjekova kasnije od strane jednog Engleza," stoji u najavi izdavača.

Drugi najprodavaniji pisac svijeta, Paulo Koeljo, je autor koji je prevođen na 74 jezika, prodaja njegovih knjiga se mjeri milionima, a „Rukopis pronađen u Akri“, je dvadeset i druga po redu knjiga ovog autora.

„Ova priča je zasnovana na vrijednostima, a vrijednosti nijesu fikcija. One preživljavaju test vremena”, izjavio je čuveni autor „Alhemičara”.

Bonus video: