Napad na Karleušu: Pjevačica nije podnijela prijavu policiji

Uprava policije će se, ukoliko to bude bilo potrebno, obratiti kolegama u Direkciji policije MUP-a Srbije
60 pregleda 106 komentar(a)
Jelena Karleuša, Foto: Vuk Lajović
Jelena Karleuša, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 29.07.2013. 16:20h

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom navoda koji su se pojavili u medijima da je suvlasnik kafe bara „Trokadero“, tokom njenog nastupa u ovom lokalu u Budvi, krenuo ka Jeleni karleuši, pjevačici iz Republike Srbije, držeći vatreno oružje – pištolj u ruci, javnost obavještavamo sljedeće:

"J.K, lično ili putem pravnog zastupnika, nije u Centru bezbjednosti Budva podnijela prijavu za opisani ili slični događaj. Međutim, službenici CB Budva su, bez obzira što takav događaj nije prijavljen, postupili na osnovu navoda u medijima da se opisani događaj desio i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti radi utvrđivanja činjenica. Jutros je u CB Budva uzeta izjava – obavještenje prikupljeno od građanina od lica koje se pominje kao osoba koja je krenula ka J.K. sa pištoljem u ruci", piše u saopštenju.

O izjavi je obaviješten Osnovni državni tužilac u Kotoru.

U toku je prikupljanje drugih obavještenja i relevantnih informacija.

Uprava policije će se, ukoliko to bude bilo potrebno radi rasvjetljavanja događaja, obratiti kolegama u Direkciji policije MUP-a Srbije.

Uprava policije će se, ukoliko to bude bilo potrebno radi rasvjetljavanja događaja, obratiti kolegama u Direkciji policije MUP-a Srbije

"Kada sve opisane i druge potrebne mjere i radnje budu završene, nadležnom tužiocu će biti proslijeđeni cjelokupni spisi predmeta na ocjenu i odlučivanje", zaključuje se u saopštenju.

Srpski mediji navode da je suvlasnik budvanske diskoteke "Trokadero" tokom sinoćnjeg nastupa Jelene Karleuše prijetio je pištoljem pjevačici.

"Blic" navodi da je do incidenta došlo kada je, poslije više od sat nastupa, publika ugledala naoružanog čovjeka koji je pokušavao da se popne na binu sa pištoljem u ruci.

Obezbjeđenje pjevačice, piše "Blic", odmah je reagovalo i zaustavilo napadača.

Karleuša je sprovedena do svog automobila i uz pratnju obezbjeđenja otišla u hotel, a inspektori kriminalističke policije su pokrenuli opsežnu istragu o incidentu.

Bonus video: