Obratite pažnju

Znaci da vas žena vara

Nagle promjene ponašanja su mogući znak nevjere
435 pregleda 17 komentar(a)
bračni par, ljubav, Foto: Shutterstock
bračni par, ljubav, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.03.2019. 22:15h

Nevjerna žena je noćna mora koja progoni mnoge muškarce. I sama pomisao na voljenu ženu u zagrljaju drugog nije laka. Zato je važno da znate da prepoznate upozoravajuće znakove, ali ipak ne brzajte sa zaključcima.

Ne mora uvijek biti tako, ali nagle promjene ponašanja su mogući znak nevjere. Ako se životne okolnosti, poput njenog ili zdravstvenog stanja njoj bliskih osoba, vjerskog uvjerenja, zaposlenja ili mjesta stanovanja, nisu promijenile, na nagle i neobjašnjive promjene raspoloženja svoje supruge trebalo bi da obratite pažnju, piše Magazin.hr.

Znakovi koji možda odaju nevjernu ženu

  • Nije više tako zahtjevna

Odjednom joj niste potrebni kao prije. Naprimjer, ako ranije nije mogla da se odvoji od vas i zvala vas je i čak i u kupovinu, odlazak u teretanu i obavljanje raznih sitnica, a sad je odjednom jako samostalna, pitajte se šta je uzrok te promjene. Ne budite paranoični, možda postoji neko jednostavno objašnjenje, ali ipak razmislite.

  • Ne možete je više tako lako naljutiti

Prije se ljutila ako niste mogli da izađete s njom ili njenim društvom, ali sad je malo toga ljuti kod vas. Ravnodušnost kod žene je opasna pojava. Možda je stvarno naučila da obuzda bijes, ali pazite da ova ravnodušnost nije znak da je pronašla novu strast.

  • Postala je tajanstvena

Više vas ne zasipa detaljima iz svoje svakodnevice. Da biste saznali kako provodi dane, morate da posegnete za njenim mobilnim. Sama vam malo toga kaže.

  • Napad joj je najbolja odbrana

Kad je nešto pitate, odjednom ste vi na tapetu. Postavite joj naoko bezazleno pitanje, a ona se odmah uznemiri i izrešeta vas protivpitanjima. S druge strane, možda i vi postavljate previše pitanja?

  • Odjednom je jako pažljiva

Prije nije bilo tako, ali odjednom je puna pažnje. Govori vam da vas voli i čini vam razne usluge koje joj prije nisu padale na pamet. Možda sve to čini zbog grižnje savjesti?

Ne zaboravite, svi ovi znakovi mogu da budu objašnjeni i na druge načine, a ne samo nevjerom, pa nemojte brzati sa zaključcima.