Nježan i pažljiv

Otkrijte dobrog ljubavnika

Savršen ljubavnik poželjan je u krevetu svih pripadnica nježnijeg pola, a ukoliko ste odnedavno u vezi, pravo je vrijeme da “pročitate” njegove seksualne sposobnosti
66 pregleda 7 komentar(a)
par, zaljubljeni, Foto: Shutterstock
par, zaljubljeni, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.03.2019. 22:15h

Mnogi signali odaju muške ljubavne vještine, potrebno je samo da znate kako da ih pročitate. Savršen ljubavnik poželjan je u krevetu svih pripadnica nježnijeg pola, a ukoliko ste odnedavno u vezi, pravo je vrijeme da “pročitate” njegove seksualne sposobnosti.

Ponaša se kao džentlmen

Otvara vam vrata, pomaže vam da skinete kaput, pamti vama važne stvari i vodi računa da se uvijek osjećate prijatno u njegovom društvu? Sve su to znakovi da misli na vas, a ako je muškarac džentlmen van spavaće sobe, možete biti sigurni da će se prema vama isto ophoditi i kada se ugase svjetla.

Ne vrti se sve oko njega

Muškarci koji vole da pričaju samo o sebi i svojim “podvizima”, često su sebični i u krevetu. U seksu će vas usrećiti onaj koji vas uvijek stavlja na prvo mjesto. Ukoliko ste naišli na takvog, budite sigurni da ćete doživjeti nevjerovatne trenutke.

Zna kako da vas dira

Dobar ljubavnik je onaj koji cijeni senzualnost i van spavaće sobe. Muškarac koji vam dodiruje ruku tokom večere, nježno vam pomazi leđa dok izlazite kroz vrata i neprimjetno vas uzme za ruku dok šetate, znaće kako da vas dira po cijelom tijelu.

Ne žuri mu se

Muškarac koji želi s vama ozbiljnu vezu zna da ste vrijedni čekanja. Zato, ukoliko vam kaže "da bi trebalo da sačekate" ne treba odmah da pomislite da vas odbija, već da želi bolje da vas upozna kako bi vam u krevetu bio što bolji partner. Poslušajte ga. Nećete se razočarati.

Uz njega se osjećate predivnom

Pravi muškarac ne štedi na komplimentima i koristi svaku priliku da pohvali ženu pored sebe. Očaranost vama i način na koji vas gleda učiniće da se osjećate seksi i privlačnom. Takva hemija garantuje ujedno i savršen seks.