Roganović večeras za titulu

"Želim da pozovem sve svoje sugrađane da dođu na moju borbu, jer sam uvjeren da ću uz njihovu podršku lakše doći do željenog rezultata", naglasio je Roganović.
65 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2013. 10:38h

Na Cetinju će večeras biti održana manifestacija „Veče boksa“, koja će se odigrati na Ljetnjoj pozornici, sa početkom u 21 čas. Medijima su na pres konferenciji predstavljeni učesnici glavne borbe - Cetinjanin Dragan Roganović i Beograđanin Goran Milenković, koji će se boriti za WBC Silver CISBB pojas.

"Dragan Roganović je jedan od najperspektivnijih boksera u našoj državi, koji zaslužuje snažnu podršku grada. Stoga, zadovoljstvo nam je što će se naš sugrađanin za WBC CISBB pojas boriti pred svojom publikom" kazao je predstavnik Prijestonice, Ivan Vukmirović.

Predsjednik Crnogorske profesionalne bokserske federacije Milorad-Mijo Martinović je naglasio da je Roganović jedan od najznačajnijih boksera koji pripadaju toj organizaciji.

"Vjerujem da će naš borac ostvariti dobar rezultat, što bi mu ujedno donijelo i značajan skok na svjetskoj profesionalnoj rang listi", rekao je Martinović.

O očekivanjima uoči „Večeri boksa”, pričao je Roganović, koji je na dosadašnjih pet borbi ostvario četiri pobjede i remi. Uvjeren je da će slaviti peti trijumf.

"Želim da pozovem sve svoje sugrađane da dođu na moju borbu, jer sam uvjeren da ću uz njihovu podršku lakše doći do željenog rezultata", naglasio je Roganović.

Srpski borac, koji iza sebe ima stopostotan učinak na šest profesionalnih borbi, naglasio je da mu je drago što će nastupiti pred cetinjskom publikom.

"Čvrsto vjerujem da će pojas WBC CISBB opet biti u Beogradu", poručio je Milenković.

Glavna borba predviđena je da traje 10 rundi.

Na programu će biti četiri uvodne borbe. U amaterskim duelima, sastaće se Stefan Savković (BK „Podgorica”) - Nenad Marković (BK „Podgorica”), Nikola Grgurović (BK „Podgorica”) - Armin Sinanović (BK „Max” Prijepolje) i Marko Božović (BK „Podgorica”) - Mirza Đuhić (BK „Max”). Uoči glavne borbe, na Ljetnjoj pozornici nastupiće Slavko Marković (BK „Podgorica”) i Bojan Žarkov (Novi Sad).

D. L.

Galerija

Bonus video: