Savković: One su mene pokušale da prevare

“Laž je da su prevarene, jer su isplaćene 30.000 eura do svakog centa", rekao je Savković
416 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2013. 18:27h

Podgoričanin Vojislav Savković negirao je da je prevario Danicu Janjević i Dubravku Vlahović ističući da su one pokušale da prevare njega, za imovinu koju su istovremeno prodali njmu i još jednoj osobi.

On je, reagujući na tekst "Podnijele prijavu zbog prevare: Prepisale mu zemlju, a nije im dao ni centa?”, u kojem piše da su Janjević i Vlahović protiv njega podnijele prijavu jer im navodno nije isplatio 10.000 eura za plac u Crmnici koji je kupio od njih, rekao da im je isplatio 30.000 eura.

“Laž je da su prevarene, jer su isplaćene 30.000 eura do svakog centa. Na toliko je bio ugvor, a ne kako one kažu 10.000 eura. Laž je i da su obmanute, jer su samovoljno pristale na prodaju i kod notarke Marine Milošević koja je radila ispravno i propisno. Na zahtjev notara da im se pare daju pred njom, što je trebalo da traje još dva dana, one su tražile da im isplatim kad dođemo u Podgoricu, jer su dužne. To sam i uradio pred svjedocima”, rekao je Savković.

On tvrdi da su mu službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminala rekli da ja jedini koji je uspio prevesti na svoje ime imovinu kupljenu od Janjević i Vlahović, jer su navodno ostali koji su trgovali sa njima ostali bez para i imovine.

"Prodavale su mi kuću njihovog strica o čemu on nije imao pojma. Kada je saznao, podnio je krivičnu prijavu protiv njih i mene. Kako ja tu kuću nisam kupio, jer nisu imale urednu dokumentaciju, upoznao sam njihovog strica sa tim, sugerisao mi je da ih se čuvam”, rekao je on.

Savković je između ostalog rekao da Janjevićevoj i Vlahovićevoj u prevarama pomaže advokat.

Bonus video: