Milivojević prvo pojačanje Budvanske rivijere

"Mislim da je dobra stvar što kostur ekipe čine igrači iz reprezentacije, dobro se poznajemo i već smo uigrani, tako da će meni biti lako da se uklopim", ističe Milivojević
3 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2013. 22:23h

Nakon pet godina igranja u inostranstvu, u Francuskoj (Bove, Nica), Grčkoj (Aris), Njemačkoj (Nechopers), Hrvatskoj (Kaštel Marina), Aleksandar Milivojević se vraća u crnogorsku klupsku odbojku – bivši primač Budućnosti potpisao je jednogodišnji ugovor sa Budvanskom rivijerom, i prvo je pojačanje i novo ime Budvana za narednu sezonu.

"Po završetku reprezentativnih obaveza, razgovarao sam sa predsjednikom kluba Milošem Marovićem, našli smo zajednički jezik, tako da smo se relativno brzo dogovorili o saradnji", kaže za “Vijesti” 30-godišnji crnogorski reprezentativac.

Podsjećanja radi, ugovore sa Budvanima su produžili i reprezentativci Ivan Rašović, Milan Marković, Marko Vujović, Luka Šuljagić, dok je pod ugovorom još uvijek i Vojin Ćaćić. Da je korektor Aleksandar Minić prihvatio ponudu našeg šampiona (nudili su mu dvogodišnji ugovor, on, ipak, u ovom trenutku želi jednogodišnju obavezu), uz Milivojevića bi naš šampion imao kompletiranu čitavu postavu reprezentacije Crne Gore iz ovogodišnje Evropske lige (peto mjesto)….

"Mislim da je dobra stvar što kostur ekipe čine igrači iz reprezentacije, dobro se poznajemo i već smo uigrani, tako da će meni biti lako da se uklopim", ističe Milivojević koji je tri sezone u dresu Budućnosti (dvije duple krune u Crnoj Gori, te titula u Srbiji i Crnoj Gori) igrao protiv novog kluba.

Dolaskom u Budvansku rivijeru, Milivojević se vraća i u Ligu šampiona, koju je posljednji put igrao u dresu Budućnosti.

"Veoma se radujem ponovnim igrama u Ligi šampiona. Nadam se da ću svojom dobrom igrom doprinijeti da klub postigne što bolje rezultate", kaže popularni Aga, koji je karijeru počeo u Ribnici, a prije Budućnosti je još igrao za Vojvodinu, Puteve i Mladi radnik.

Budvani će u Ligi šampiona igrati u grupi sa poljskom Rešovijom, francuskim Pari volejom i češkim Jihostrojem.

"Grupa je dosta jaka. Rešovija je po meni najbolji tim, Pari volej se dosta pojačao, dok je Jihostroj prošle godine igrao dobro. Nadam našoj dobro igri i prolasku u drugu rundu, ali da treba sačekati da se naša ekipa kompletira", zaključio je Milivojević.

Galerija

Bonus video: