Kotor: Dječak teško povrijeđen nakon što je na njega pala ograda

Dječak je najnovijim vozilom budvanske Hitne pomoći u pratnji anesteziloga i medicinske sestre kotorske bolnice odveden u Podgoricu
78 pregleda 0 komentar(a)
Kotor, Foto: Arhiva Vijesti
Kotor, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.07.2013. 15:30h

Desetogodišnji dječak D.R. teško je povrijeđen u Kotoru nakon što je na njega pala ograda. Dječak je nakon prijema u kotorsku bolnicu i obavljene dijagnostike, hitno upućen u Klinički centar u Podgorici.

Incident se desio u mjestu Krimovica, gdje je dječak iz Srbije bio smješten kod rodbine. Teška klizna kapija koja se otvara daljinskim, se sručila na njega kada je dječak pokušao da je pokrene.

S obzirom da kotorska bolnica nije imala adekvatno vozilo za ovakve hitne slučajeve, pomoć su tražili od kolega iz Budve, pa je dječak najnovijim vozilom budvanske Hitne pomoći u pratnji anesteziologa i medicinske sestre kotorske bolnice prebačen u Klinički centar u Podgorici.

Zbog hitnosti slučaja i teškog stanja u kojem se dječak nalazi, ispred vozila budvanske Hitne pomoći koje je kroz Budvu prošlo prije 15-tak minuta išlo i policijsko vozilo sa uključenim rotacionim svjetlom i sirenom, kako bi zbog saobraćajne gužve omogućili nesmetan prolaz kolima Hitne pomoći.

Kotorska policija i osnovni državni tužilac trenutno vrše uviđaj na mjestu događaja.

Bonus video: