Majdak i Dukić završili nastup prvog dana bič volej turnira u Bečićića

Za turnir u Bečićima se prijavilo osam ekipa, i svaka nosi ime nekog od sponzora, koji su doprinijeli realizaciji i organizaciji ovog dvodnevnog turnira.
53 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2013. 22:26h

Današnjim mečevima na plaži Mister Stefan Braun u Bečićića, otvorena je nova sezona bič voleja (odbojke na plaži) na crnogorskim plažama, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore u saradnji sa NVU Buket Mne-Asocijacija za razvoj i promociju turizma iz Bara.

Za turnir u Bečićima se prijavilo osam ekipa, i svaka nosi ime nekog od sponzora, koji su doprinijeli realizaciji i organizaciji ovog dvodnevnog turnira.

Pored crnogorskih reprezentativaca, Marka Vujovića, Vojina Ćaćića (igrača Budvanske rivijere), Aleksandra Minića, na turniru igraju i bivši reprezentativci Mladen Majdak i Vuk Medenica.

Učestvuju i trojica reprezentativaca Srbije, Budvanin Miloš Nikić, bivši primač Budvanske rivijere, te Marko Ivović i Nikola Jovović.

Tu su još i bivši primač Budućnosti i Budvanske rivijere Nemanja Dukić, primač Budućnosti i juniorski reprezentativac Crne Gore Marko Vukašinović, pomoćni trener Budvanske rivijere i reprezentacije Crne Gore Predrag Ćorluka, a gosti na otvorenom turniru su i Holanđani Abdel Aziz i Gijs Jorna, prvi tehničar i libero reprezentacije "lala".

Nakon prvog dana i repesaža, turnir su završili Majdak i Dukić, odnosno Pješčić i Grabovica, ostalih šest ekipa turnir nastavlja u nedjelju.

Nedjeljni program otvaraju dueli Abdel Aziz – Jorna (Sambra ) i Medenica –Vukašinović (Tropiko), odnosno Vujović – Ivović (Big Blu) i Nikić – Jovović (Parma). Pobjednici ovih mečeva idu direktno u polufinale, dok će poraženi igrati protiv Fensija (Ćaćić – Ćorluka) i Malteza (Minić – Masoničić).

Sjutrašnji dio turnira počinje već od 9.30 časova, prijepodne je planirano da budu završeni svi mečevi do polufinala, a polufinale i meč za treće mjesto do 16 časova. Finale na plaži Mister Stefan Braun je planirano za 18.30 ili 19 časova.

Učesnici

Kafe picerija Big Blu Budva (Marko Vujović – Marko Ivović)

Grill Basta Parma Budva (Miloš Nikić – Nikola Jovović)

Picerija Sambra (Nimir Abdel Aziz - Gijs Jorna) holandski par

Diskoteka Maltez (Aleksandar Minić – Nikola Masoničić)

Restoran Tropiko Budva (Vuk Medenica – Marko Vukašinović)

Kafe Ksoroso (Nikola Pješčić – Čedo Grabovica)

Butik Fensi (Vojin Ćaćić – Predrag Ćorluka)

Plažni bar Mister Stefan Braun (Mladen Majdak – Nemanja Dukić)

Rezultati

Butik Fensi - Restoran Tropiko 0:2 (19:21, 14:21)

Mister Stefan Braun - Sambra 0:2 (17:21, 17:21)

Big Blu - Ksoroso 2:0 (21:18, 24:22)

Parma - Maltez 2:1 (21:12, 13:21, 15:11)

Repesaž

Fensi - Mister Stefan Braun 2:1 (21:12, 16:21, 15:9)

Ksoroso - Maltez 0:2 (10:21, 19:21)

Bonus video: