Šuljagić ostaje još godinu u Budvanskoj rivijeri

Rođeni Prijepoljac će od septembra početi svoju osmu sezonu u Budvanskoj rivijeri, a drugu uzastopnu nakon nekoliko godina u inostranstvu
52 pregleda 0 komentar(a)
Luka Šuljagić, Foto: Cev.lu
Luka Šuljagić, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 17.07.2013. 21:38h

Nakon Ivana Rašovića, Marka Vujovića i Milana Markovića, srednji bloker Luka Šuljagić je četvrti igrač koji je produžio vjernost Budvanskoj rivijeri. Reprezentativac Crne Gore se obavezao na jednogodišnju vjernost najboljem crnogorskom odbojkaškom klubu.

Interesantno, rođeni Prijepoljac će od septembra početi svoju osmu sezonu u Budvanskoj rivijeri, a drugu uzastopnu nakon nekoliko godina u inostranstvu.

"Predsjednik kluba Miloš Marović i ja smo se lako dogovorili prije 10-ak dana, a sad smo to samo formalizovali ugovorom. U toku je sastavljanje ekipe za narednu sezonu i već je sigurno da ove godine počinjemo pripreme svi zajedno, a ne kao prošle kada smo kasnili zbog reprezentativnih obaveza", kaže za „Vijesti” Šuljagić, koji je prve odbojkaške korake napravio u Prijepolju, a između dva boravka u Budvi je igrao u francuskom Turkoanu, Kaknju iz Bosne i Hercegovine, te italijanskim klubovima Vibo Valenciji i Padovi.

U Ligi šampiona, u konkurenciji poljske Rešovije, francuskog Pari voleja i češkog Jihostroja, Šuljagić očekuje bolji rezultat nego prošle sezone.

"Grupa je solidna. O Rešoviji ne treba trošiti riječi, Pari volej se polako „vraća u život”, dok su Česi dobili vajld kard i sigurno će se truditi da svima u grupi zadaju muke. Treba sačekati i vidjeti sastav naše ekipe pred početak priprema, pa onda možda prognozirati za koje smo od četiri mjesta u grupi", zaključio je Šuljagić.

Od igrača kojima su istekli ugovori, definitivno ne ostaju primač Božidar Ćuk i srednji bloker Marko Maksimović, dok su u toku pregovori sa srednjim blokerom Blažom Milićem, kao i sa potencijalnim pojačanjima.

Bonus video: