Bijelo Polje: Ranjena djevojka van životne opasnosti

Policija je pokušavala da utvrdi šta se sinoć dogodilo u magacinu u Kruševo, a ne isključuje se i mogućnost da je djevojka ranjena u igri dvoje mladih
711 pregleda 29 komentar(a)
magacin, Kruševo, Bijelo Polje, pucnjava, Foto: Jadranka Ćetković
magacin, Kruševo, Bijelo Polje, pucnjava, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 17.07.2013. 13:43h

Maloljetna Bjelopoljka S. N. (17), koja ju je sinoć u sladištu Eki komerc u Krusevu, ranio njen mladić Amar B. Kadić (19), nalazi se van životne opasnosti i danas će se odjeljenja intenzivne njege biti prebačena na Hiruško odjeljenje bjelopoljske Bolnice.

Specijalista hirurgije dr Edin Lamežević, koji je odmah po zbrinjavanju u uradio operaciju, kaže da je djevojka zadobila prostrelnu ranu lijevog grudnog koša, i da je to rana koja je opasna po život. Ubrzo je operisana i izvađen joj je metak.

"Djevojka se nalazi van životne opasnosti i postoperativni postupak teče svojim tokom”, kazao je dr Lamežević.

Amar Kadić je saslušan danas pred zamjenicom višeg državnog tužioca Ljubinkom Madžgalj, a kasnije će biti sproveden na saslušanje dežurnom sudiji zaistragu, Jokanu Varagiću. U gradu pod Obrovom, još uvijek se samo nagađa šta je bio povod ranjavanju.

"Djevojka se nalazi van životne opasnosti i postoperativni postupak teče svojim tokom”, kazao je dr Lamežević

“Ljekari su nam saopštili da je imala sreće, jer zrno nije povrijedilo neki važan vitalni organ”, rečeno je u policiji.

Uviđajem je u Kruševu rukovodila tužilac Ljubinka Madžgalj, koja nije željela da saopšti više informacija o ranjavanju.

“Još ispitujemo sve. Istraga je u toku”, kazala je Madžgalj “Vijestima”.

Policija je sinoć pokušavala da utvrdi šta se sinoć dogodilo u magacinu u Kruševu, a ne isključuje se i mogućnost da je djevojka ranjena u igri dvoje mladih.

“ispaljen je samo jedan metak. Motiv se još utvrđuje kao i okolnosti koje su dovele do ranjavanja. Događaju nije prethodila svađa između njih”, rečeno je u policiji.

Djevojka sinoć nije ispitana jer je operisana, a policija će danas tražiti odobrenje od ljekara da od nje uzmu izjavu kako bi znali šta se dogodilo.

Bonus video: