U udesu kod Bijelog Polja teže povrijeđen pjevač Moto Laketić

Laketić kojeg je u bolnici obišla ekipa „Vijesti“, kazao je da se sada bolje osjeća ali da je silina udara bila velika
430 pregleda 0 komentar(a)
Moto Laketić, Foto: Jadranka Ćetković
Moto Laketić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 16.07.2013. 16:07h

U lančanom sudaru troje putničkih automobila, na Slijepač mostu kod Bijelog Polja oko 11 časova, suvozač u golfu podgoričkih tablica, pjevač izvornih narodnih pjesama Milisav Moto Laketić (55) iz Podgorice, teško je povrijeđen, dok je njegov sinovac Miloš Laketić (20) zadobio lakše povrede.

Laketić je zadobio prelom dva vratna pršljena, i obojica su zadržani na Hiruškom odjelenju bjelopoljske bolnice.

Nezgoda se desila kada je, vozač golfa RG (PG DP 586) Milan Krstić, prvi u koloni troje vozila, iz pravca Mojkovca prema Bijelom Polju, zaustavio vozilo dajući znak za skretanje ulijevo, prema regiolalnom putu Bijelo Polje-Pljevlja.

U tom trenutku treći u koloni, PMV „opel astra“ RG (VA 031-VP), kojom je upravljao vozač Milan Kamenica (66 ) iz Valjeva, nije uspio da zakoči i udario je u „golf“ Laketića, koji je, lančanom reakcijom, udario u Krstićev automobil.

Moto Laketić kojeg je u bolnici obišla ekipa „Vijesti“, kazao je da se sada bolje osjeća ali da je silina udara bila velika, zbog čega je bio i u nesvijesti.

„Sve je, opet, dobro prošlo. Samo bih želio da se zahvalim Bjelopoljcu Adnanu Suljeviću koji nam je prvi pritekao u pomoć, kao i ljubaznom osoblju Hitne službe i Hiruškog odjeljenja“, kazao je Laketić.

Uviđaj na licu mjesta su obavili službenici Područne jedinice Bijelo Polje.

Bonus video: