Tivat: Nakon svađe tast iz pištolja teško ranio zeta

Iako teško ranjen, R.J. nije izgubio svijest, već se sam svojim automobilom, dovezao do Hitne pomoći u Tivtu gdje je zatražio pomoć ljekara
219 pregleda 0 komentar(a)
bolnica kotor
bolnica kotor
Ažurirano: 12.07.2013. 12:56h

U naselju Bonići, u Tivtu, sinoć je došlo do fizičkog obračuna i pucnjave u kojoj je teške povrede zadobio R.J. (32) iz Podgorice.

Prema nezvaničnim informacijama, R.J. je došao pred porodičnu kuću svog tasta I. B. (68) u Bonićima.

Uslijedila je svađa i fizički obračun zeta i tasta koji je u jednom momentu, izvukao pištolj i ispalio više metaka u pravcu R.J.

Tom prilikom R.J. je zadobio više prostrelnih rana u predjelu grudi i stomaka.

Iako teško ranjen, R.J. nije izgubio svijest, već se sam svojim automobilom, dovezao do Hitne pomoći u Tivtu gdje je zatražio pomoć ljekara.

Odmah je prebačen u Opštu bolnicu Kotor gdje je hitno operisan. Njegovo stanje je i dalje teško i nalazi se u životnoj opasnosti.

Uviđaj na mjestu pucnjave obavila je tivatska policija koja je I.B. uhapsila zbog sumnje da je izvršio krivično djelo pokušaj ubistva.

Inače, R.J. i njegova supruga, kćerka I.B., već neko vrijeme ne žive zajedno jer se ona iz Podgorice vratila kući u Tivat.

Komšije I. B. naglašavaju da je on miran i porodičan čovjek, a iz policije su nezvanično potvrdili da su ranije već imali prijave o porodičnim svađama izmedju R.J. i njegove supruge na koju je on navodno, i fizički nasrtao.

Bonus video: