Bulajić po treći put osuđen na 40 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva

Bulajić je dva puta osuđivan na 40 godina zatvora i oba puta je Apelacioni sud ukidao presude
292 pregleda 0 komentar(a)
Dalibor Bulajić, Foto: Savo Prelević
Dalibor Bulajić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.07.2013. 11:35h

U trećem sudskom postupku Dalibor Bulajić osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva Petra Drakulovića i Srđana Kasalice u januaru 2008. godine, odlučilo je danas vijeće sudije Valentine Pavličić u Višem sudu u Podgorici.

On je na ročištu u oktobru prošle godine na sudu izjavio da se nije pitao sa sobom, kada je prije više od četiri godine ubio Kasalicu i Drakulovića, a ranio Milovana Bjelanovića.

Bulajić je na početku trećeg suđenja u Višem sudu, kazao da mu je žao zbog svega što je uradio 28. januara 2008. godine, u kafe baru “Duga” u Tivtu.

On je optužen za “teško ubistvo” Kasalice i Drakulovića i ranjavanja Bjelanovića. Dva puta je osuđivan na 40 godina zatvora i oba puta je Apelacioni sud ukidao presude.

Bjelanović je ispričao da je u lokal došao sa Kasalicom i Drakulovićem, da su sjeli u separe desno od ulaznih vrata. Potom je, kako je ispričao, otišao do šanka, sjeo na barsku stolicu i naručio piće.

Kada je u lokal došao Bulajić, Bjelanović je rekao da je tada došlo do guranja ili čupanja. Rekao je da nije bilo udaranja i da niko nije padao na pod.

Bulajić: Tek sjutradan sam saznao da sam pucao >>>

Bonus video: