“Sve to” Branislava Milatovića na festivalu u Jerevanu

“Golden Apricot” smatra se jednim od najznačajnijih festivala u istočnoj Evropi, podijeljen je u tri takmičarske kategorije
1 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2013. 14:28h

Kratki igrani film “Sve to” reditelja Branislava Milatovića uvršten je u zvaničnu takmičarsku selekciju X Internacionalnog filmskog festivala “Golden Apricot”, koji će se održati od sedmog do 14. jula u Jerevanu.

“Golden Apricot” smatra se jednim od najznačajnijih festivala u istočnoj Evropi, podijeljen je u tri takmičarske kategorije (dugometražni igrani, kratkometražni igrani, dokumentarni film) i nekoliko pratećih programa.

Film “Sve to” uvršten je među 35 od prijavljenih 1200 filmova, koji će se takmičiti u kategoriji kratkometražnog igranog filma, a koja nosi naziv “Apricot Stone”.

Milatovićev kratki film “Sve to” jedini je film iz zemalja bivše Jugoslavije koji će se takmičiti u ovoj kategoriji. U kategoriji dugometražnog filma naći će se film “Krugovi” reditelja Srdana Golubovića. Predsjednik žirija X Internacionalnog Filmskog Festivala “Golden Apricot” je mađarski oskarovac Ištvan Sabo.

Uloge u filmu “Sve to” tumače Slavko Štimac, Momo Pićurić i Jovan Miranović. Scenario su napisali Branislav Milatović i Ognjen Spahić. Direktor fotografije je Ivan Kostić, direktor filma Ivan Đurović. Muziku je komponovao Milivoje Pićurić, montažu je uradio Vladimir Radovanović, a dizajn zvuka Bobo Stanišić. Producent filma je “Montenegro Art Production”, a ko-producent “Artikulacija Production”.

Bonus video: