Majkl Džekson trebalo da igra u filmu "Doctor Who"

Prema navodima "Tajmsa", u knjizi "Now On The Big Screen" detaljno se navode brojni bezuspješni pokušaji da se napravi "Doctor Who" film
1 komentar(a)
Majkl Džekson, Foto: Beta/AP
Majkl Džekson, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.07.2013. 08:28h

Pop ikona Majkl Džekson trebalo je da igra u holivudskoj verziji legendarne serije "Doctor Who", stoji u novoj knjizi koja se bavi pomenutom franšizom.

Prema navodima "Tajmsa", u knjizi "Now On The Big Screen" detaljno se navode brojni bezuspješni pokušaji da se napravi "Doctor Who" film.

U jednom od poglavlja autor Čarls Norton tvrdi da je Džekson bio prvi pik za glavnu ulogu u verziji poznate BBC-eve serije koja je trebalo da bude napravljena za veliko platno 1988, nakon što je pjevač doživio veliki uspjeh sa njegovim filmom "Moonwalker". Bil Kozbi bio bi zamjena u slučaju da Džekson odbije ulogu.

U međuvremenu, oni koji se brinu o zastavštini Majkla Džeksona najavili su da će uskoro putem iTunesa biti objavljene "dvije velike kompilacije" njegovih pjesama.

Čak 270 pjesama biće dostupno u dvije kolekcije - prva je "The Indispensable Collection" na kojoj će se naći Džeksonovi solo albumi koji su posebno masterizovani za iTunes, kao i snimak njegovog koncerta na Vembliju iz 1988.

Bonus video: