Rožajac teško povrijeđen: Nožem u grudi nakon svađe

Prema nezvaničnim informacijama, Agić je zadobio ozbiljne povrede, ali njegov život nije ugrožen
123 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.06.2013. 09:45h

Meho Agić (24) teško je povrijeđen u subotu veče pola sata poslije ponoći kada je, najvjerovatnije u kafiću Stil, nožem uboden dva puta u predjelu pluća.

Povrijeđeni se nalazi u beranskoj bolnici. Prema nezvaničnim informacijama, on je zadobio ozbiljne povrede, ali njegov život nije ugrožen.

Istraga će otkriti ko je tačno na Agića potegao hladno oružje, a zbog tog incidenta, na zahtjev višeg tužioca iz Bijelog Polja, trenutno su u pritvoru Murat Zejnelagić (21), Aldemir Nurković (21) i Sanel Kalač (21).

Prema informacijama iz policije, incidentu je prethodila svađa između mladića tokom koje je jedan od osumnjičenih upotrijebio sječivo kojim je ranio Agića. Osumnjičeni su odmah pobjegli sa lica mjesta, ali su efikasnom policijskom potjerom Nurković i Kalač ubrzo lišeni slobode u Hotelu „Grand“ koji se nalazi na izlasku iz Rožaja.

Nakon policijske obrade su predati tužiocu koji im je odredio zadržavanje u bjelopoljskoj pritvorskoj jedinici. Slobode je lišen i Zejnelagić, koji je takođe potom pritvoren.

Bonus video: