Ciklomont u Soko Banji

Bjelopoljski biciklisti nastupiće u svim kategorijama iz programa Maratona, osim u konkurenciji žena i hobi kategoriji, za koju nema dovoljno sredstava, kazao je trener Borisav Marković
87 pregleda 1 komentar(a)
Olimpijske igre biciklizam, Foto: Reuters
Olimpijske igre biciklizam, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.06.2013. 13:16h

Biciklistički klub Ciklomont iz Bijelog Polja učestvovaće na Bukovačkom maratonu u planinskom biciklizmu, koji će sjutra biti održan u Soko Banji.

Bjelopoljski biciklisti nastupiće u svim kategorijama iz programa Maratona, osim u konkurenciji žena i hobi kategoriji, za koju nema dovoljno sredstava, kazao je trener Borisav Marković.

"To nas ne hendikepira da postižemo dobre rezultate. Svaki naš takmičar je u konkurenciji za osvajanje sportskih odličja. Protekle nedjelje na Premijer ligi Bosne i Hercegovine u Sarajevu, čiji je pokrovitelj Škoda , šest naših takmičara osvojilo je pet medalja, dvije zlatne, dvije srebrne i jednu bronzanu, kao i jedno četvrto mjesto", rekao je Marković.

Biciklisti Ciklomonta su, na Trofeju Beograda u veoma jakoj konkurenciji osvojili tri zlatne, kao i bronzanu medalju u kategoriji Under 23.

Na maratonu u Soko Banji, šest bjelopoljskih biciklista prvi put će nastupiti na biciklističkom maratonu u međunarodnoj konkurenciji.

Bonus video: