Osumnjičeni za neplaćenje računa hotelu "Albatros" uhapšen u Hrvatskoj

"Jutarnji list", pozivajući se na pisanje norveške medija, navodi da Ljajiću to nije jedini problema sa plaćanjem računa
165 pregleda 1 komentar(a)
lisice, Foto: Upravapolicije.com
lisice, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 28.06.2013. 18:38h

Rukometni trener Almir Ljajić uhapšen je u Hrvatskoj na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim raspisala Crna Gora.

Kako prenosi hrvatski "Jutarnji list", Crna Gora je za Ljajićem raspisala međunarodnu potjernicu zbog neplaćenih računa za hotel.

To se navodno dogodilo kad je Ljajićev klub, u junu 2010. boravio na pripremama u Ulcinju.

Tada su Ljajić i 18 rukometašica boravili u hotelu "Albatros", kojem su ostali dužni 4.150 eura.

Kako dug nije bio podmiren dvije godine, crnogorske vlasti su pokrenule postupak za prevaru i prije godinu, kako piše "Jutarnji list", Ljajić je u odsustvu u Ulcinju osuđen na godinu zatvora.

Ljajić, koji sada trenira grenlandski ženski rukometni klub Hei J97, je policiji rekao da on nema veze sa dugovima, već da je riječ o dugu koji je napravio klub.

"Jutarnji list", pozivajući se na pisanje norveške medija, navodi da je Ljajić problema sa plaćanjem računa imao i ranije.

Prije godinu, dok je trenirao norveški Jotun, vlasnik restorana u Ardalu je rekao da mu je trener ostao dužan 24.000 kruna (oko 3.000 eura) za kebabe i pice.

Ljajić je prebačen u zagrebački Županijski sud radi daljeg postupka izručenja i smješten je u zatvoru Remetinac.

Bonus video: