matijašević odlučio

Opet bez Ćulafića, vraća se Milivojević

U tim za treći turnir Evropske lige vraća se primač Aleksandar Milivojević, koji je zbog problema sa lijevim koljenom propustio prethodni turnir u Barseloni
0 komentar(a)
Aleksandar Milivojević, Foto: Cev.lu
Aleksandar Milivojević, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 27.06.2013. 22:16h

Večerašnji posljednji trening u "Morači" otklonio je posljednje dileme - u tim za treći turnir Evropske lige vraća se primač Aleksandar Milivojević, koji je zbog problema sa lijevim koljenom propustio prethodni turnir u Barseloni.

Otpada, dakle, libero Rade Papović, koji je bio u ulozi primača u Španiji.

Još ranije danas je selektor odbojkaša Crne Gore Nikola Matijašević objavio da Miloš Ćulafić još nije spreman za sve napore, da je njegovo rame bolje, ali da nije potpuno spremno i da bi bio veliki rizik za Ćulafića, ali i ekipu kada bi zaigrao u Podgorici.

Korektori za treći turnir, dakle, ostaju, Aleksandar Minić i Luka Babić, primači su, osim Milivojevića, Vojin Ćaćić, Božidar Ćuk i Balša Radunović, srednji blokeri Milan Marković, Luka Šuljagić i Gojko Ćuk, te libero Ivan Rašović.

Crna Gora u petak veče, od 20 časova, igra protiv Mađarske, u subotu u istom terminu je rival Španija, a u nedjelju Češka, takođe od 20 časova.

Uoči ovog turnira, Crna Gora je druga u grupi B sa četiri pobjede i dva poraza, prva je Češka sa svih šest pobjeda...