Pet stvari koje čine uspješnu vezu

Neke su žene jednostavno stvorene da uspiju u tome, a to mogu zahvaliti svom načinu razmišljanja
67 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 26.06.2013. 12:48h

Pronaći ljubav nije toliko teško, ali zadržati je može postati veliki izazov.

Neke su žene jednostavno stvorene da uspiju u tome, a to mogu zahvaliti svom načinu razmišljanja.

Imaju otvoren um

Tip muškarca je super koncept ako želiš zauvijek ostati sama. Žene koje su srećne u ljubavi nemaju popis kvaliteta koje traže, a ako ga i imaju, znaju da ga se ne mogu striktno držati.

Ako daješ šansu samo određenim ljudima, male su šanse da će baš neki od tih odabranika dati šansu i tebi.

Mane im nijesu toliko važne

Žene koje nijesu srećne u ljubavi će uvijek pronaći neku manu zbog koje će otpisati muškarca, a one srećne će tu manu pokušati zaobići, pa čak možda i pretvoriti u vrlinu.

Niko nije savršen, ali ljubav između svoje nesavršenih ljudi može biti savršena.

Ne žive u prošlosti

Nakon teškog raskida, najlakše je samo razmišljati o tome što je moglo biti. Uspješne žene shvataju da je jedna ljubav završila i da nema smisla čekati da se vrati.

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih nego se okreću prema budućnosti.

Ne generališu

Samo zato što jedan muškarac nije bio fer, ne znači da su svi ostali isti. Mnoge žene se prepuste ovakvom načinu razmišljanja, pa same sebe koče u pronalasku nove ljubavi.

Nakon raskida je potrebno odmoriti neko vrijeme, preboljeti muškarca, i krenuti dalje s pretpostavkom da je on bio izuzetak.

Imaju svoj život

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih.

Jasno je da ćeš reorganizovati svoje vrijeme, ali nikada ne smiješ odbaciti pređašnji život samo zato što imaš partnera.

Žene koje uz novog momka zadržavaju svoje prijatelje i hobije su puno uspješnije u ljubavi od onih koje se jednostavno prepuste.

Galerija