Dvostruki program "Purgatorija"

"Pepeljuga“ u proodukciji Bitef dance Company iz Beograda, u Tivtu se igra u okviru 1. međunarodnog Festivala plesnog teatra. Dramski tekst i režiju potpisuje Jelena Kajgo
101 pregleda 0 komentar(a)
Predstava Pepeljuga, Foto: Poster
Predstava Pepeljuga, Foto: Poster
Ažurirano: 13.07.2018. 07:34h

Nakon dvodnevne pauze zbog praznika, festival „Purgatorije“ u Tivtu u nedjelju 15. jula nastavlja se sa dva programa – na ljetnjoj pozornici u 20.30 sati biće odigrana plesna pozorišna predstava „Pepeljuga“, dok će na sceni Atrijum Buča-Luković u 21.30 časova bti izvedena pozorišna predstava „Jami distrikt“.

"Pepeljuga“ u proodukciji Bitef dance Company iz Beograda, u Tivtu se igra u okviru 1. međunarodnog Festivala plesnog teatra. Dramski tekst i režiju potpisuje Jelena Kajgo, koreografiju su uradile Una Đuričić, Helena Ćelap i Anja Milosavljević, muziku je komponovala Aleksandra Đokić, a kostime uradila Selena Orb. Igrači su Una Vujošević, Natalija Đečević, Nikola Živković, Anja Milosavljević, Jakša Filipovac, Una Đuričić, Helena Ćelap, Sara Tošić, Tamara Mirković, Nađa Novaković, Olga Crnoseljanski.

"Jami distrikt“ u koprodukciji Centra za kulturu Tivat, Bitef teatra Beograd, Festivala Maszk iz Sefenina i Think Thank Studija iz Novog Sada koja se nedavno ovjenčala sa sedam nagrada na čuvenom festovalu „Sterijino pozorje“, po tekstu Milene Bogavac režirao je Kokan Mladenović, a igraju Isidiora Simijonović, Jelena Graovac i Nina Nešković.

Bonus video: