Bar: Uhapšen zbog prodaje mobilnih telefona

Barska policija je telefone pronašla i privremeno oduzeli u Makedonskoj ulici u Baru, tokom kontrole vozila "golf", kojim je upravljao N.S.
120 pregleda 7 komentar(a)
mobilni telefoni, Foto: Bombayharbor.com
mobilni telefoni, Foto: Bombayharbor.com
Ažurirano: 24.06.2013. 10:09h

Barska policija je uz krivičnu prijavu, Osnovnom državnom tužiocu u Baru sprovela N.S. (42) iz Prištine, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Osnovano se sumnja da je N.S, bez dozvole za bavljenje trgovinom i bez ovlašćenja za bavljenje tom vrstom djelatnosti na našoj teritoriji, nabavio i radi prodaje na crnom tržištu držao 80 mobilnih telefona, ukupne vrijednosti oko 3.500 eura. Službenici CB Bar su telefone pronašli i privremeno oduzeli 23. juna oko 0.30 časova u Makedonskoj ulici u Baru, tokom kontrole vozila "golf", kojim je N.S. upravljao. Mobilni telefoni, za koje N.S. nije imao dokumentaciju niti dokaz o porijeklu, su se nalazili u crnoj torbi, koja je bila smještena iza suvozačevog sjedišta", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac, koji je kvalifikovao krivično djelo i naložio da se N.S. uhapsi i da mu se nakon policijskih mjera i radnji sprovede uz krivičnu prijavu.

Bonus video: