svađa na međi

Selo Velika kod Plava: Nožem ubio komšiju i ranio njegovog sina

Pretpostavlja se da je motiv komšijska svađa zbog neraščišćenih imovinskih odnosa
199 pregleda 5 komentar(a)
policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 27.03.2019. 21:56h

Vukašin Petrović (71) ubijen je hladnim oružijem oko 17 časova u MZ Velika, zaseoku Maglič koji se nalazi ispod Čakora u plavskoj opštini, dok je njegov sin Igor (36) zadobio lakše povrede.

Ovaj zločin izvršio je njihov komšija Dragan-Zeko Knežević (42), koji je nakon zločina bio u bjekstvu do 20.50 časova, kada je policijskom potjerom lišen slobode nedaleko od mjest zločina.

Dežurni ljekar u Službi hitne pomoći u Plavu dr Said Čekić kazao je da je ranjeni Igor Petrović prebačen u Službu hitne pomoći u Plavu gdje mu je ukazana pomoć i odmah upućen u Urgentni centar u Beranama.

Ranjeni mladić je zadobio povrede u predjelu grudi dubine dva centimetra, kao i povrede donjeg dijela stomaka dubine 4 cm.

"Povrede su lakše prirode, a mladić je nakon opservacije prebačen u Urgentni centar u Bernama radi daljeg pregleda", kazao je "Vijestima" Čekić.

Upućeni u odnose Petrovića i Kneževića kazali su da je najvjerovatniji razlog za svađu bio zajednički put, koji su komšije napravile za potrebe korišćenja šuma.

Uviđaj na licu mjesta obavili su viši državni tužilac iz Bijelog Polja i ekipa za uviđaje Centra bezbjednosti Berane i Ispostave Plav.