Dječak iz Crne Gore za dlaku izbjegao smrt

Očevidac nesreće ispričao je da je dio metala pogodio dječaka u vrat i grudi, ali da je bio svjestan kada je putničkim automobilom prevezen u KC
236 pregleda 22 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2013. 20:57h

Dvanaestogodišnji B.P. iz moračkog sela Vočje zadobio je lakše povrede kada ga je u glavu pogodio dio metala, koji se odlomio tokom tumbanja autobusa u provaliju.

Prema informacijama "Vijesti", dječak je sa ocem stajao na proširenju pored mosta Grlo, a autobus je samo nekoliko metara od njih prešao magistralu, probio bankinu mosta i sunovratio se u provaliju.

Očevidac nesreće ispričao je da je dio metala pogodio dječaka u potiljak i leđa, ali da je bio svjestan kada je putničkim automobilom prevezen u Klinički centar u Podgorici.

Vozač iz Luksemburga Sadrija Marković ispričao je "Vijestima" da je on povrijeđenog dječaka i njegovog oca prebacio do kafane "Počinak", te da su ih odatle druga kola prebacila do bolnice.

Dr Drago Albijanić objasnio je da dječak ima ranu na potiljku i lakšu povredu u slabinskom dijelu.

Autobus sa 46 putnika survao se u nedjelju oko 17 sati u provaliju kod manastira Morača, na mostu zvanom Grlo. U nesreći je poginulo 18 osoba.

Bonus video: