Matijašević: Protiv Mađarske smo odigrali najbolje od kada sam ja selektor

"Ekipa je igrala taktički izvanredno, mislim da smo napravili najviše uspješnih odbrana od svoh dosadašnjih mečeva", rekao je Matijašević “Vijestima”.
0 komentar(a)
Nikola Matijašević, Foto: Cev.lu
Nikola Matijašević, Foto: Cev.lu
Ažurirano: 23.06.2013. 20:46h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Barselona - Selektor odbojkaša Nikola Matijašević bio je vidno zadovoljan nakon meča sa Mađarima (3:0), u posljednjem kolu turnira Evropske lige u Barseloni, iako je igračima prije utakmice, kako je kazao, poručio da nemaju nikakav imperativ protiv.

"Ali, i želja svih nas je bila da turnir završimo ispred Španije, u čemu smo i uspjeli. Bez obzira na kvalitet igre Mađara, mislim da je ovo najbolja partija od kada sam ja selektor. Ekipa je igrala taktički izvanredno, mislim da smo napravili najviše uspješnih odbrana od svoh dosadašnjih mečeva", rekao je Matijašević “Vijestima”.

Matijašević ističe da je bio jako važno turnir završiti na ovakav način.

"Jer, protiv Češke je bilo jako loše, što će nam, sigurno, dati volje za naredna dva turnira, posebno za Podgoricu. Najbitnije je da igramo dobro, i, koliko je moguće, napredujemo u igri", dodao je Matijašević.

Georgi Demeter, selektor Mađarske je kazao da je njegovu ekipu servisom “uništio” Aleksandar Minić”.

"Servirao je nebranjivo u odlučujućim momentima, nijesmo uspjeli da nađemo rješenje za to, pa je Crna Gora zasluženo pobijedila. Pokušaćemo da ih iznenadimo na sljedećem turniru", kazao nam je Demeter.

Bonus video: