Nikšić: Policija zaplijenila 34 kg skanka

Uhapšen M.P. (41) kojeg je policija, kako je saopšteno, zatekla kako nosi dva džaka, u kojima su se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je marihuana tipa skank
74 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 23.06.2013. 11:17h

Nikšićka policija uhapsila je M.P. (41) iz Nikšića kod kojeg je pronašla i oduzela oko 34 kilograma skanka.

"Službenici CB Nikšić su, zajedno sa službenicima Grupe za suzbijanje droge Nikšić, postupajući na osnovu operativnih podataka, u mjestu Petrovići – Opština Nikšić zatekli su M.P. kako nosi dva džaka, u kojima su se nalazila 34 pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se osnovano sumnja da je marihuana tipa skank, težine oko 34 kg. M.P. je lišen slobode, a o događaju je obaviješten Viši državni tužilac u Podgorici", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je izvršen i pretres porodične kuće M.P, gdje je pronađeno i privremeno oduzeto oružje i municija – dvije lovačke puške i dva kožna redenika sa ukupuno 27 metaka. Pronađena su i tri kompleta ručnih radio veza "Motorola talkabout".

Osumnjičeni M.P. je, uz krivičnu prijavu, predat zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Tužilac je za M.P. donio rješenje o zadržavanju.

Skank, oružje i municija su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Galerija

Bonus video: