Ivan Gavrilović udario službenika ambasade Crne Gore?

Kako "Blic" piše Gavrilović je službenika nekoliko puta udario u glavu, a potom ga je privela patrola beogradske policije
62 pregleda 32 komentar(a)
Ivan Gavrilović, Foto: Svet.rs
Ivan Gavrilović, Foto: Svet.rs
Ažurirano: 15.06.2013. 19:00h

Pjevač Ivan Gavrilović je priveden juče jer je vrijeđao, i nekoliko puta udario službenika Ambasade Crne Gore u Beogradu.

"Gavrilović je prišao službeniku Ambasade Crne Gore i iz čista mira počeo da ga vrijeđa i psuje mu majku. Sve vrijeme se pozivao na vođu novog zemunskog klana Luku Bojovića. Čak je pominjao i neke sekte" prenosi "Blic" riječi sagovornika iz policije.

Kako "Blic" piše Gavrilović je službenika nekoliko puta udario u glavu, a potom ga je privela patrola beogradske policije.

"Na saslušanju se pravdao da je mislio da mu je službenik ambasade namjestio da mu pauk odnese automobil. Pjevačevo vozilo, međutim, bilo je tu", ističe sagovornik "Blica" i dodaje da se Gavrilović čudno ponašao "kao da je pod dejstvom alkohola ili narkotika".

"Blic" podsjeća da je Gavrilović prije godinu dana prijetio policajcu ubistvom, prije dvije godine sukobio se sa drugim vozačem, novembra 2010. godine na autobuskoj stanici u Beogradu potukao se sa vozačem...

Gavrilović: Gledao me čudno

Gavrilović je za “Blic” ispričao kako je doživio incident:

"Htio sam da se preparkiram i vidim čovjeka koji šeta i gleda me čudno. Pitao sam ga da li ima neki problem i kakva je to zgrada ispred koje se šeta.

Kaže mi: 'Šta to tebe briga? Gle kakav ti je auto, a izigravaš mangupa?' To me je razbjesnilo. Strašno me pogodilo to odvajanje na siromašne i bogate.

On ima dobar zatamnjeni 'audi', a ja vozim ženin “ford ka”. Uzvratio sam mu bijesno pitanjem: 'Jesi šmeker ako voziš jak auto. Jesi li ti neki sektaš?'", priča Gavrilović.

Gavrilović je naveo da ga je službenik opsovao, a on uzvratio, ali da ga nije udario, te da je policija došla i uhapsila ga jer je službenik prijavio da ga je vrijeđao i udario.

Bonus video: