Rodbina pronašla utopljeno tijelo Pljevljaka Vladana Kljajevića

Rodbina će tijelo, po dogovoru sa pljevaljskom policijom, čamcima transportovati do mjesta Radovan luka
158 pregleda 3 komentar(a)
Tara, Foto: Www.panoramio.com
Tara, Foto: Www.panoramio.com
Ažurirano: 13.06.2013. 14:14h

Beživotno tijelo Pljevljaka Vladana Kljajevića (33), za kojim se traga od 14. maja, pronašla je sinoć njegova rodbina na oko 15 kilometara nizvodno od velikog mosta na Tari, na lokalitetu Lazin kamen.

Tijelo je, prema saznanjima "Vijesti" pronađeno utopljeno u vodi, a rodbina će ga, po dogovoru sa pljevaljskom policijom, čamcima transportovati do mjesta Radovan luka, gdje će ga evakuisati na obalu, nakon čega će se obaviti uviđaj kako bi se zvanično utvrdio uzroka smrti.

Kljajević je bio osumnjičenog da je 14. maja pištoljem pucao prema komšiji Radivoju Markoviću. dok je ovaj radio u radionici u selu Đurđevića Tara.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Kljajević je došao do Markovićeve radionice i zapalio njegov automobil. Zatim se navodno popeo na obližnju među i pucao dok je ovaj bio za stolarskom mašinom u radionici. Metak je promašio Markovića i završio u krovu omanje pomoćne zgrade. Uprkos tome, Kljajević je pobjegao, pozvao policiju i prijavio da ga je ubio.

Marković je pred zamjenikom osnovnog državnog tužioca Veljkom Đurović rekao da nije ni čuo pucanj, jer je u radionici radio za stolarskom mašinom.

On je policiji ispričao da sa komšijom nije imao nikakvu svađu, kako se nakon pucnjave smatralo i da ne zna povod za pucnjavu i paljenje njegovog automobila. Isti izvor tvrdi da je Marković ispričao da nije znao ni da mu je zapaljeno auto, već da je pomislio da se vozilo zapalilo od upaljača, koji je ostao unutra.

Bonus video: