Novi detalji o smrti Merilin Monro: Glumicu je ugušio Bobi Kenedi?

Dok je bio živ, Otaš je stalno tvrdio da zna zbog čega je Merilin Monro umrla, a nakon njegove smrti 1992. dokumenta su sve dosad bila skrivena
84 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2013. 16:15h

Iako je od smrti Merili Monro prošla 51 godina, njena smrt je i dalje misterija. Prema najnovijim dokumentima privatnog istražitelja Freda Otaša, koje je magazinu The Hollywood Reporter dostavila njegova kćerka Kolin, popularnu je glumicu ugušio Bobi Kenedi.

Fred je naime u kuću Merilin Monro postavio prislušne uređaje kako bi saznao sve o njenoj vezi sa bivšim američkim predsjednikom i njegovim bratom. One noći kad je preminula, Merilin se navodno predozirala tabletama, ali Fred Otaš tvrdi da joj je 5. avgusta u stvari oduzet život, nakon što se posvađala sa braćom.

"Vikala je glasno i pokušali su da je smire. U jednom trenutku Bobi je uzeo jastuk i pritiskao ga na njeno lice da bi prestala da vrišti i kako ih komšije ne bi čule. Na kraju je prestala, ali je Bobi ugušio", naveo je Otaš u svojim dokumentima.

Glumica je, kako navodi, redovno imala seks udvoje sa braćom Kenedi i počela je da se osjeća kao komad mesa.

Dok je bio živ, Otaš je stalno tvrdio da zna zbog čega je Merilin Monro umrla, a nakon njegove smrti 1992. dokumenta su sve dosad bila skrivena.

Bonus video: