Kamere snimile auta dvojice optuženih

Svjedok Ranko Krivokapić ispričao je juče da je svojim automobilom Milašinovića prevozio do Berana, negdje u martu, ali da se ne sjeća kojeg je to datuma bilo
809 pregleda 1 komentar(a)
Miloš Ceković, Foto: Jadranka Ćetković
Miloš Ceković, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 10.07.2018. 17:58h

Prije i poslije pljačke “Prve banke” u Beranama sigurnosne kamere na više lokacija zabilježile su u više navrata kretanje vozila “golfa 6” Baranina Gorana Milašinovića (39) i taksi vozila “pežo 407” Podgoričanina Miloša Cekovića (32).

To su juče, u Višem sudu kazali vještaci za digitalne dokaze Balša Savić i trasolog Goran Dendić, u nastavku suđenja četvorki koja odgovara zbog pljačke “Prve banke” koju kontroliše Aco Đukanović. Iz beranske filijale te banke u martu je ukradeno 161.036,10 eura.

Za pljačku pored Milašinovića i Cekovića sudi se Beograđanima Milanu Brkiću (18) i Filipu Marjanoviću (19).

Svjedok Ranko Krivokapić ispričao je juče da je svojim automobilom Milašinovića prevozio do Berana, negdje u martu, ali da se ne sjeća kojeg je to datuma bilo.

Milašinović je ranije tvrdio da je to dana bio u Beranama, jer mu je jedan prijatelj donio neku markiranu robu iz inostranstva, negirajući bilo kaku umiješanost u pljačku banke. Brkić i Marjanović su ranije kazali da su se prije dolaska u Berane sreli sa Goranom Mihailovićem. Njih dvojica su tvdili da Milašinović i Ceković nemaju nikakve veze sa pljačkom, koju su navodno sami isplanirali i izveli. Brkić je tvrdio da su stopirali taksistu Cekovića, Marjanović da su ga našli na parkingu u blizini Autobuske stanice, a taksista da je njihov prevoz naručio Goran Mihailović.

Mihailović, koji je juče trebalo da svjedoči putem video-linka iz Istražnog suda u Beogradu, nije se pojavio, iako je, kako je saopšteno iz tog suda poziv prenesen putem telefona njegovoj supruzi, nakon što mu u dva navrata nije uručen na kućnoj adresi.

Bonus video: