Treninzi i sa Mrvaljevićem

"I najbolji naš i džudista Akademika, Srđan Mrvaljević je dolazio i sparingovao sa kadetima, pokazivao im tehnike i davao savjete", kazao je Zoran Prelević, trener Milenijuma
192 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Prelević, Milenijum, Foto: Savo Prelević
Zoran Prelević, Milenijum, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.06.2013. 13:38h

Crnogorski džudisti finiširaju pripreme za Evropsko prvenstvo za kadete u Talinu, koje počinje 21. juna. Sa devet kadeta i četiri kadetkinje u SC “Milenijum” u Podgorici već dvije sedmice rade treneri Zdravko Milić, Vaso Đokić i braća Zoran i Bogoljub Prelević, u čijem klubu Milenijumu se i obavljaju pripreme.

"Naši reprezentativci imaju i do četiri treninga dnevno, a u pripremama imamo podršku i pomoć Akdemika. Novi sportski direktor tog kluba, dugogodišnji reprezentativac i kapiten Novica Milović je sjajno započeo posao, pa su trening našim nadama za Talin održali i treneri nikšićkog kluba, Dragan Šćepanović i Marinko Đurđevac".

"I najbolji naš i džudista Akademika, Srđan Mrvaljević je dolazio i sparingovao sa kadetima, pokazivao im tehnike i davao savjete".

"Pripreme završavaju 13. juna, a svjetski viceprvak Mrvaljević će opet doći i vidjeti koliko su kadeti napredovali. Njegovo prisustvo i rad sa takvim asom su unijeli elan i ogromnu volju za radom kod kadetskih reprezentativaca", kazao je Zoran Prelević.

Osim saradnje u reprezentativnim pripremama, Milović je pokrenuo i međuklupsku saradnju Akademika i Milenijuma.

"Takmičari Akademika dolaze da treniraju sa našim džudistima, a i mi idemo u Nikšić. Milenijum je tako proširio spisak klubova sa kojima sarađuje u cilju poboljšanja treninga i razvijanja crnogorskog džuda, pošto su ranije treninge u našem klubu vodili treneri iz brojnih podgoričkih džudo klubova", istakao je Prelević.

Bonus video: