Filmovi u kojima je zaista bilo seksa

Pojedini glumci priznali su da nisu glumili, dok se drugi ne oglašavaju po tom pitanju...
288 pregleda 10 komentar(a)
9 songs, Foto: Pinterest
9 songs, Foto: Pinterest
Ažurirano: 07.06.2013. 14:39h

Scene seksa u filmovima oduvijek su pokretale brojne debate, a fanovi su diskutovali da li su one bile prave ili rezultat glume. Pojedini glumci priznali su da nisu glumili, dok se drugi ne oglašavaju po tom pitanju.

Mladi glumac Šaja LaBaf otkrio je da je bio prestravljen kada su mu rekli da u novom filmu Larsa fon Trira „Nymphomanac“ (Nimfomanka) treba da snima pravu scenu seksa.

To se na kraju nije desilo - samo su dubleri glavnih glumaca imali pravi seks na snimanju ovog ostvarenja, pa se LaBaf “spasio” za razliku od glumaca sa spiska koji slijedi.

9 Songs

Za mnoge je projekat Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Glavni glumci Kiran O'Brajen i Margo Stili za ovo ostvarenje snimili su gomilu materijala u kojem zaista vode ljubav.

Nažalost, ni to nije pomoglo da scene izgledaju vjerodostojno - dospjeli su na top listu najgorih snimaka seksa u istoriji filma.

Antichrist

Režiser Lars fon Trir želio je da u ovom ostvarenju seksualni odnos između Vilijama Defoa i Šarlot Gensbur bude „pravi“, a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahtijeva da ne glume scene vođenja ljubavi, isto se desilo i prilikom rada na ostvarenju "The Idiots", te još nekim njegovim projektima.

The Postman Always Rings Twice

Kako mnogi tvrde, seks u ovom ostvarenju između Džeka Nikolsona i Džesike Lang bio je pravi. Film reditelja Boba Rafelsona, snimljen je 1981. godine.

The Postman Always Rings Twice

Factory Girl

Prema tvrdnji neimenovanog izvora koji je učestvovao u snimanju filma, seks između Sijene Miler i Hajdena Kristensena bio je sve samo ne gluma, a njih dvoje su, navodno, imali i romansu tokom snimanja.

Reditelj filma je odbio da komentariše ove tvrdnje, rekavši da o tome može da priča jedino Sijena. A ona je sve negirala.

Shortbus

„Nije u pitanju seks, već seksualnost“, najavljivao je trejler za ovo ostvarenje prepuno eksplicitnih scena stvarnog seksa.

Reditelj Kameron Mičel je kazao: "Uobičajene scene seksa su uglavnom neuspješne i smiješne. Ali, za većinu Amerikanaca, svaki vid eksplicitnog seksa je pornografija. To je ograničen pogled na seks ”.

Betty Blue

Beatris Dal i Žan Anglade su navodno imali seksualne odnose koji nisu bili rezultat odlične glume, već “prav a akcija” u ovom ostvarenju iz 1986. godine.

Betty Blue

Cruising

Reditelja ovog kriminalističkog trilera objavljenog 1980, Vilijama Fridkina, studio je natjerao da izbaci 40 minuta materijala u kojem detektiv kojeg igra Al Paćino ulazi u svijet sado-mazo klubova.

Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične. Fridkin je za Hollywood Interview potvrdio da se radilo o pravom seksu.

Bonus video: