Pucnjava u centru

Bar: Mladić ranjen u nogu

"Napad je izvršilo N.N. lice za kojim se intenzivno traga, u cilju istrage ne možemo dati bilo kakve podatke", saopšteno je "Vijestima"
450 pregleda 33 komentar(a)
Bar pucnjava Luka Raičević, Foto: Anto Baković
Bar pucnjava Luka Raičević, Foto: Anto Baković
27.03.2019. 21:33h

Baranin Luka Raičević (19) ranjen je u obračunu koji se pod nerazjašnjenim okolnostima zbio na barskom šetalištu. On nije u životnoj opasnosti.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Raičević, rezervni golman FK Petrovac, bio je sa još nekoliko mladića u šetnji korzom kada je sinoć oko 22.30 na njega ispaljen hitac koji mu je nanio prostrijelnu ranu butine.

"Napad je izvršilo N.N. lice za kojim se intenzivno traga, u cilju istrage ne možemo dati bilo kakve podatke", saopšteno je sinoć „Vijestima“ iz barske policije čiji su službenici obavili uviđaj.

Pucnjava se zbila nedaleko od kafića „Azuro“, ispod stadiona Madžarica. Raičevič, ponikao u FK Mornar, uzoran je mladić, sportista i nema policijski dosije.

"Vijesti" se telefonom kontaktirale njegovu familiju, odakle je rečeno da je Luka u stabilnom stanju. Njegova porodica je saopštila da se sve zbilo iznenada.

Sa druge strane, "Vijestima" je par očevidaca saopštilo da je na korzou navodno došlo do fizičkog obračuna dvije grupe mladića, nakon čega je došlo do pucnjave. U policiji ni nezvanično nijesu željeli da komentarišu ove spekulacije.

"Šetali smo korzom kad smo odjednom vidjeli kako narod unezvijereno trči od “Azura” i zabavnog parka, a u tom metežu, od stadiona se prvo pojavio policijski “defender”, a onda i kola hitne pomoći. Na šetalištu se mogla vidjeti lokva krvi, no mi pucanj nijesmo čuli", rekaoje „Vijestima“ jedan od prolaznika.

Odmah po saznanju o ranjavanju Raičevića, ispred barske bolnice, gdje mu je ukazana hirurška pomoć, okupili su se njegovi prijatelji.

Barska policija traga za napadačem.