Težak udes

Osam povrijeđenih na putu Podgorica - Tuzi

Prema nezvaničnim informacijama do udesa je došlo kada je na Irma Kočan (55), koja je upravljala “polom”, pokušala iz sporedne ulice da se uljuči na magistralu, sa desne strane kolovoza
99 pregleda 0 komentar(a)
Tuzi udes, Foto: Zoran Đurić
Tuzi udes, Foto: Zoran Đurić
27.03.2019. 21:33h

Osam osoba povrijeđeno je sinoć oko 22 časa, među kojima je i troje maloljetne djece, u udesu “audija” i “pola”, na magistrali između Podgorice i Tuzi.

Povrijeđeni su vrlo brzo prevezeni u Klinički centar, gdje je do kasno u noć vršena dijagnostika.

Do zaključenja broja "Vijesti" nije bilo moguće saznati sa kakvim su povredama zadržani povrijeđeni.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, do udesa je došlo kada je na Irma Kočan (55), koja je upravljala “polom”, pokušala iz sporedne ulice da se uljuči na magistralu, sa desne strane kolovoza.

U tim trenucima na njeno vozilo, prema istim informacijama, naletio je “audi 80”, Alme Babačić (32), koji se kretao iz pravca Podgorice ka naselju Kuće Rakića.

U automobilu Irme Kočan nalazio se i njen suprug, koji je takođe povrijeđen. Kočan je prije nego što je došlo do udesa, prema navodima policije i očevidaca, došla da poveze muža, koji je do tada bio na poslu u vinogradu “Plantaža”.

Očevici tvrde da je Kočan nakon udesa bila u teškom polusvjesnom stanju.

Pored Babačićeve u “audiju” u trenucima udesa nalazilo se još pet osoba, među kojima troje maloljetne djece, koja su takođe povrijeđena.

Na licu mjesta sinoć se nijesu mogli vidjeti tragovi kočenja.